Brands heeft beet: Hij stond al heel vroeg in de belangstelling van Arsenal

Brands heeft beet: "Hij stond al heel vroeg in de belangstelling van Arsenal"

21-12-2017 17:40
25

PSV slaat een grote slag met de komst van Maximiliano Romero. Dat laat Marcel Brands, technisch manager van de Eindhovense club, doorschemeren.

PSV rondde donderdag de miljoenentransfer af. "We hebben Maximiliano al een tijdje in het vizier", reageert Brands bij PSV TV. "Ik ben zelf twee maanden geleden in Argentinië geweest en vanaf dat moment is het balletje gaan rollen. Hij is een zeer talentvolle jongen die al op jonge leeftijd in de Argentijnse competitie speelt en doelpunten maakt."

Romero tekent tot medio 2023 bij PSV, maar sluit pas na dit seizoen aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu. "Het is een investering met oog op het nieuwe seizoen, omdat we ook verwachten dat we toch spelers zullen kwijtraken. Hij moet samen met de jongens uit de eigen opleiding in de aanval van PSV gaan spelen."

Dat de achttienjarige Romero een groot talent is, blijkt wel uit de belangstelling die er voor hem was. "Hij stond al heel vroeg in de belangstelling van bijvoorbeeld Arsenal. Toen was hij vijftien", claimt Brands. "Door een blessure werd hij eventjes teruggeworpen, maar daarna heeft hij heel snel zijn debuut gemaakt bij Vélez en heeft hij het hele seizoen gespeeld."