'Ongelukkige Mourinho staat voor United-vertrek: regelmatig bij gezin in Londen'

'Ongelukkige Mourinho staat voor United-vertrek: regelmatig bij gezin in Londen'

04-01-2018 07:43
26

José Mourinho is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden als manager van Manchester United. De Portugees nog tot de zomer van 2019 vastligt op Old Trafford, maar heeft het volgens The Daily Mail niet naar zijn zin bij The Mancunians.

De Engelse tabloidkrant meldt dat Mourinho relatief weinig tijd doorbrengt in Manchester en opvallend vaak zijn gezin in Londen bezoekt. Bovendien gaat hij vooral om met zijn Portugese assistenten en onderhoudt hij weinig contacten met de overige stafleden. Onlangs zorgde de manager voor opschudding door te stellen dat de 340 miljoen euro die Manchester United onder zijn bewind in de spelersgroep geïnvesteerd heeft, niet genoeg is om mee te doen om de landstitel.

The Red Devils staan weliswaar tweede in de Premier League, maar de achterstand op koploper Manchester City bedraagt vijftien punten en lijkt nauwelijks te overbruggen. Volgens The Daily Mail heeft Mourinho er moeite mee om in de schaduw van City-manager en rivaal Pep Guardiola te staan. De krant suggereert dat dit één van de redenen is waarom Mourinho ongelukkig is bij Manchester United en zo vaak mogelijk uit de stad te ontsnappen.