Kluivert bang voor Appie-bezoek: Voor die confrontatie ben ik nog niet klaar

Kluivert bang voor Appie-bezoek: "Voor die confrontatie ben ik nog niet klaar"

20-01-2018 08:51
35

Justin Kluivert durft Abdelhak Nouri nog niet te bezoeken. De Ajax-aanvaller is bang dat het zien van zijn ploeggenoot hem teveel gaat aangrijpen.

"Ik wil Appie bezoeken, maar ben nog niet langs geweest", zegt Kluivert in een interview in De Telegraaf. "Zo'n ontmoeting wordt heftig, daar moet je de tijd voor nemen en klaar voor zijn. Dat ben ik nog niet", aldus de Ajacied. "Nee, voor die confrontatie ben ik nog niet klaar. Zoiets gaat zo’n verschrikkelijk grote impact op me hebben, weet ik nu al, en ik ben bang om in negativiteit te vervallen. Na het seizoen en dan met Ajax’ 34e landstitel."

Kluivert zegt het drama met Nouri een plekje te hebben gegeven. "Hoewel het altijd in je achterhoofd blijft zitten. Vergeten zal ik het nooit en ik wil Appie ook niet vergeten. Ik hoop zoiets nooit meer mee te maken", zegt de buitenspeler. "Het heeft zeker z’n weerslag gehad op mij, het hele team en onze prestaties. Bewust of onbewust, het grijpt je aan en dat is logisch als je weet hoe jong we allemaal zijn. Je gaat je toch in zijn situatie verplaatsen."