ADO laat verdediger definitief vertrekken: huurtransfer in de Eredivisie

ADO laat verdediger definitief vertrekken: huurtransfer in de Eredivisie

30-01-2018 14:49
23

Thomas Meissner maakt het seizoen definitief op huurbasis af bij Willem II. De Duitser traint met ingang van dinsdag al mee met de nummer veertien van de Eredivisie.

Dat bevestigt zijn broodheer ADO Den Haag op de clubsite. In de Hofstad had Meissner dit seizoen geen basisplaats meer. Door een blessure van concurrent Tom Beugelsdijk kwam de 26-jarige verdediger toch nog tien keer binnen de lijnen. Daarin kwam hij niet tot scoren.

Wedden

Meer odds

Meissner kwam in de zomer van 2016 over van MSV Duisburg. Hij dwong direct een basisplaats af en ook sinds het aantreden van coach Fons Groenendijk kon hij aanvankelijk op veel speeltijd rekenen. Daar kwam dit seizoen dus verandering in. Naast Beugelsdijk moet hij bij ADO ook steunpilaar Wilfried Kanon voor zich dulden. Shaquille Pinas kan eveneens centraal achterin uit de voeten.

Willem II troeft met de komst van Meissner Sparta af, zo werd eerder dinsdag gemeld. De Duitser heeft nog een contract tot medio 2019 bij ADO. Overigens heeft Willem II ook Eyong Enoh op proef.