Van de Beek: Bij Ajax werd hij weggestuurd, of is hij zelf weggegaan

Van de Beek: "Bij Ajax werd hij weggestuurd, of is hij zelf weggegaan"

17-02-2018 11:49
31

Donny van de Beek neemt het zondag op tegen oud-collega Philippe Sandler van PEC Zwolle. De twee speelden samen in de jeugdopleiding van Ajax. 

"Daar heb ik ook nog mee samengespeeld bij Ajax", zegt Van de Beek tegen Ajax TV. "Het is hartstikke leuk dat hij het zo goed doet en bij Zwolle de weg omhoog vindt. Zolang hij zondag maar rustig aan doet."

Sandler maakt na dit seizoen de transfer naar Manchester City. "Zo zie je maar. Bij Ajax werd hij weggestuurd, of is hij zelf weggegaan. Zo zie je maar dat hij via Zwolle zich omhoog werkt. Dat is een groot compliment voor hem en een goed teken."

Van de Beek staat momenteel op negen doelpunten, maar aast op meer. "Ik wil er zeker nog wat bijschieten en meer assists geven. Of ik een doel heb gesteld? Ik zit nu op negen goals, maar ik wil richting de vijftien goals. Het is allemaal wel leuk, maar het gaat om winnen. Dat is het allerbelangrijkste. Daarnaast moet ik zorgen dat ik doelpunten blijf maken en assists blijf geven, dan ben ik van waarde voor het team."