Geen zorgen PSV: Als we winnen van Ajax mogen we nog twee keer verliezen

Geen zorgen PSV: "Als we winnen van Ajax mogen we nog twee keer verliezen"

21-02-2018 07:12
167

Marcel Brands gaat ervan uit dat Hirving Lozano wordt vrijgesproken in de beroepszaak die donderdag dient. Volgens de technisch manager van PSV is het veelzeggend dat scheidsrechter Dennis Higler na het duel met sc Heerenveen zelf twijfelde.

"Dat Huntelaar voor eenzelfde armgebaar niets krijgt, zegt ook alles", zegt Brands tegen Voetbal International. "Het is allemaal zo verwarrend voor spelers en trainers. Toen we tegen Sparta speelden, mocht van Bas Nijhuis heel erg veel. Ik denk dat hij voor het geval met Lozano niet eens had gefloten. En Isimat moest tegen Heerenveen naar de kant met een bloedlip na een tik, maar zijn directe tegenstander kreeg niks. Woudenberg had niet eens een bloedlip."

Brands vreest in aanloop naar de topper tegen Feyenoord niet voor de prestaties van PSV door een eventuele schorsing van Lozano en de blessure van Marco van Ginkel. "Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat Marco en Lozano niet heel belangrijk voor dit team zijn. Het zijn cruciale spelers die iets kunnen forceren tijdens een wedstrijd." Hij weet desondanks wat PSV te doen staat. "Als we thuis winnen van Ajax dan mogen we nog twee keer verliezen."

"Dat duel (zondag 15 april) moeten we absoluut winnen", aldus de technisch manager. "We wisten dat we met Heerenveen, Feyenoord en FC Utrecht een serie lastige duels zouden krijgen. Hier moeten we goed doorheen zien te komen. De wedstrijd tegen Feyenoord was altijd al cruciaal, maar nu het gat met Ajax is geslonken naar vijf punten, weegt die wedstrijd nu iets zwaarder."

No Poll