Barcelona-aankoop zorgt 'goed voor zichzelf': Osteopaat en kok ingehuurd

Barcelona-aankoop zorgt 'goed voor zichzelf': "Osteopaat en kok ingehuurd"

01-03-2018 17:16
16

Ousmane Dembélé heeft zeer regelmatig hulp bij huis. Dat onthult de topaankoop van FC Barcelona (105 miljoen euro) zelf aan Onze Mundial.

"Ik heb een osteopaat en een kok ingehuurd. Het dieet is essentieel voor een voetballer, dus ik moet goed voor mezelf zorgen", vertelt Dembélé. Vorige week meldde El Mundo Deportivo dat FC Barcelona een persoonlijke chef-kok heeft toegewezen aan de twintigjarige Fransman, waardoor zijn eetpatroon verbeterd moet worden. Hij zou nog te vaak naar fastfood grijpen. Dembélé beweert nu echter dat hij zelf het initiatief heeft genomen.

Tijdens zijn eerste halfjaar kampte Dembélé met blessureleed en zou hij moeite hebben gehad met zijn enorme prijskaartje. Naast een kok krijgt de ex-speler van Borussia Dortmund dus ook steun van artsen en fysiotherapeuten die hem regelmatig thuis komen bezoeken. "Ik ben na mijn blessure rustig gebleven", zegt Dembélé. "Het was een beter moment om geblesseerd te raken dan aan het einde van het seizoen met alle belangrijke wedstrijden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie