Van der Sar slaat terug: Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent

Van der Sar slaat terug: "Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent"

08-03-2018 06:38
63

Edwin van der Sar heeft uitgehaald naar de mensen binnen Ajax die anoniem kritiek op hem hebben geleverd. Diverse mensen binnen Ajax hebben in De Telegraaf hun onvrede geuit over de algemeen directeur, zonder dat zij genoemd wilden worden.

Alleen erelid Arie van Os deed dat openlijk. "Ik vind dat meneer Van Os het ook niet via de krant had moeten doen, maar die laat tenminste nog zijn naam erbij zetten", reageert Van der Sar in De Telegraaf. "Anoniem vanuit de club, daar kan ik niks mee. Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent."

Wedden

Meer odds

Van der Sar waardert de eerlijkheid van Van Os, maar: "Ik had liever gehad dat hij dat rechtstreeks tegen me had gezegd", zegt de directeur, die er verder weinig over kwijt wil. "Ik wil niet inhoudelijk reageren."

Van der Sar geeft toe dat Ajax in een lastige fase zit en dat er alles aan gedaan wordt om het om te draaien. De directeur geeft ook aan open te staan voor kritiek. "Nogmaals, ik vind niet dat hij (Van Os, red.) het zo had moeten doen. Maar ik sta open voor kritiek. Dat was als speler zo en is als directeur niet anders."

Lees ookDringend beroep op Van der Sar: 'Ik heb er veel moeite mee als hij aanblijft'