Knallende ruzie tussen Oliseh en Fortuna: Ze proberen me gewoon te chanteren

Knallende ruzie tussen Oliseh en Fortuna: "Ze proberen me gewoon te chanteren"

20-03-2018 23:14
13

Sunday Oliseh en Fortuna Sittard stonden dinsdag lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. De ontslagen Nigeriaanse trainer had zijn oude werkgever aangeklaagd naar aanleiding van zijn geruchtmakende ontslag in februari.

Sindsdien regende het beschuldigingen over en weer. Oliseh zou de verzorger van Fortuna fysiek aangevallen hebben, maar blijft in alle toonaarden ontkennen. "Alles wat ze gezegd hebben, is gelogen", vertelt de Nigeriaan aan FOX Sports. "Zoals ik al eerder zei: in dat geval zou ik allang gearresteerd en aangeklaagd zijn. Ze proberen me gewoon te chanteren. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Niet in Nederland, niet in België of waar ook ter wereld. Totdat Isitan Gün voorzitter werd van Fortuna."

Wedden

Meer odds

Gün zelf was dinsdag ook aanwezig in de rechtbank. De Turkse voorzitter gelooft niet dat Oliseh alleen maar uit is op rehabilitatie en excuses van de club. "Ik ben 43 jaar oud en ik loop al lang genoeg mee. Als iemand beweert dat het niet om geld gaat, dan gaat het altijd om geld", was zijn bondige reactie tegenover FOX Sports.

Lees ook: Oliseh onthult 'illegale Fortuna-praktijken': 'Wou geen zwart geld aannemen'