Zelfvertrouwen bij Ajax-beloften: 'Ik weet niet of ze nog meer excuses hebben'

Zelfvertrouwen bij Ajax-beloften: 'Ik weet niet of ze nog meer excuses hebben'

17-04-2018 21:06
60

Door een historische zege op NEC ligt Jong Ajax op titelkoers in de Jupiler League. Dani de Wit, vaste kracht van de Amsterdamse beloften, was uitzinnig van vreugde na de tweede overwinning op NEC in korte tijd (1-0).

Met nog twee wedstrijden te gaan is Jong Ajax lijstaanvoerder. "We zijn natuurlijk ontzettend blij, maar we hebben nog steeds geen titel. We moeten nog twee wedstrijden winnen dus het blijft rustig, maar we zijn na deze wedstrijd natuurlijk wel eventjes ontzettend blij", zegt De Wit tegen Ajax TV

Wedden

Meer odds

Begin april won Jong Ajax met 2-0 van NEC, maar omdat Teun Bijleveld niet speelgerechtigd was moest de wedstrijd opnieuw worden afgewerkt. "We waren heel erg getergd. We zijn toch benadeeld, hoe je het wendt of keert. We speelden een goede wedstrijd vorige week, dan word je wakker en krijg je opeens te horen dat hij niet telt. Dat is natuurlijk ongelooflijk. Dan sta je met een boos gevoel op het veld tijdens de training."

Na de twee zeges op directe concurrent NEC is er aan zelfvertrouwen geen gebrek bij De Wit. "Ik weet niet of NEC nog meer excuses heeft, maar ze mogen hier best nog een keer komen."