'PSV ziet toekomst in achttienjarige middenvelder en doet contractaanbieding'

'PSV ziet toekomst in achttienjarige middenvelder en doet contractaanbieding'

10-05-2018 22:15
34

PSV ziet het zitten in de talentvolle middenvelder Robin Schoonbrood. De landskampioen heeft de achttienjarige middenvelder uit Tilburg een nieuwe contractaanbieding voorgeschoteld, meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond.

Schoonbrood beschikt momenteel over een aflopend contract, maar kan in Eindhoven een meerjarige verbintenis ondertekenen. Alle betrokken partijen verwachten dat de middenvelder ingaat op de aanbieding en zijn toekomst verbindt aan de Eindhovenaren, bericht het ED. Schoonbrood dankt de aanbieding aan zijn uitstekende prestaties in dienst van PSV O19. De jonge Brabander is dit seizoen een vaste waarde in het jeugdelftal van Mark van Bommel, dat met de leeftijdsgenoten van Ajax om het landskampioenschap strijdt.

Schoonbrood is absoluut geen onbekende op de Herdgang. De jeugdinternational van Oranje werd al in 2007, als negenjarige, ingelijfd door PSV. Dit seizoen heeft de middenvelder al mogen ruiken aan een debuut in het betaald voetbal. Op 23 maart zat hij voor het eerst op de bank bij Jong PSV, dat met 1-4 won op bezoek bij Jong FC Utrecht.