'Lammers voert eerste gesprek met Eredivisie-club; Jurjus mogelijk weer verkocht'

'Lammers voert eerste gesprek met Eredivisie-club; Jurjus mogelijk weer verkocht'

26-05-2018 08:12
44

Sam Lammers heeft inmiddels een eerste gesprek met VVV-Venlo achter de rug. PSV maakte vrijdag bekend dat de 21-jarige spits verhuurd mag worden. Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Mocht Lammers voor VVV kiezen dan krijgt hij komend seizoen de kans als eerste spits in de Eredivisie. Dat is bij andere clubs nog geen zekerheid. Hij staat onder meer bij sc Heerenveen op het lijstje. Vrijdagavond was Lammers nog goed voor twee goals en een assist bij Jong Oranje in een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Bolivia (1-4 winst).

PSV hoopt ook Luuk Koopmans te verhuren. De 24-jarige doelman weet zich in de belangstelling van clubs aan de onderkant van de Eredivisie en de bovenkant van de Eerste Divisie. De Ossenaar kan tegelijkertijd zijn contract in het Philips Stadion verlengen en maakt op korte termijn zijn keuze.

Met Hidde Jurjus, gaat technisch manager Marcel Brands volgende week praten. Jurjus stond het voorbije seizoen onder de lat bij degradant Roda JC. Zijn management denkt opnieuw aan verhuur en schermt met belangstelling van meerdere clubs. Hij komt ook komend seizoen niet als eerste of tweede keeper in de plannen van PSV voor. Ook een verkoop is daardoor denkbaar.

Dumfries en Angelino
Voor Brands worden het sowieso turbulente slotdagen in Eindhoven. Voor zijn vertrek naar Everton maakt hij nog jacht op de backs Denzel Dumfries en Jose Angelino. PSV praat zaterdag verder met sc Heerenveen over een transfer van Dumfries. Voor Angelino zit de club in de wachtkamer.