'Feyenoord-optie' lijkt weg te vallen: tevreden Spurs beloont Vorm

'Feyenoord-optie' lijkt weg te vallen: tevreden Spurs beloont Vorm

07-06-2018 18:10
18

Mooi nieuws uit Engeland: Michel Vorm heeft zijn contract verlengd bij Tottenham Hotspur. De Londense club had een optie op een extra contractjaar voor de Nederlandse doelman en donderdag meldt Tottenham dat die optie is gelicht. 

Lang leek het erop dat Vorm deze zomer transfervrij zou gaan vertrekken bij de Spurs, maar op het laatste moment heeft de club toch besloten om het contract met een jaar te verlengen. De voormalig doelman van FC Utrecht en Swansea City lijkt daarmee na de zomerstop aan zijn vijfde seizoen bij de Premier League-grootmacht te gaan beginnen. In januari werd Vorm nog gelinkt aan een transfer naar Feyenoord, maar die overstap lijkt nu van de baan.

Net zoals de voorgaande jaren moest Vorm ook afgelopen seizoen genoegen nemen met een rol als reservedoelman van Tottenham Hotspur: Hugo Lloris kreeg de voorkeur van manager Mauricio Pochettino. In de Premier League en Champions League kwam de Oranje-international een keer in actie, terwijl hij in de FA Cup wel telkens mocht starten. Dat deed hij over het algemeen zeer verdienstelijk.