BILD onder de indruk van Eredivisie-spelers: drietal getipt als WK-revelaties

BILD onder de indruk van Eredivisie-spelers: drietal getipt als WK-revelaties

09-06-2018 10:06
107

BILD heeft deze zomer hoge verwachtingen van Hirving Lozano, Kasper Dolberg en Hakim Ziyech. Het Eredivisie-drietal kan volgens de invloedrijke Duitse krant uitgroeien tot één van de grootste revelaties op het WK in Rusland.

De Mexicaanse PSV-topscorer en het Deens-Marokkaanse Ajax-duo zijn door BILD opgenomen in een lijst met 21 jonge spelers, die deze zomer mogelijk internationaal gaan doorbreken. Hetzelfde geldt voor Davinson Sánchez, die Ajax afgelopen zomer verruilde voor Tottenham Hotspur en uitgroeide tot de duurste Eredivisie-speler aller tijden. De Belgische groeibriljant Youri Tielemans (AS Monaco) en de Spaanse middenvelder Saul Niguez (Atlético Madrid) zijn andere bekende namen op het lijstje.

Van Lozano wordt het meeste verwacht: BILD stelt vast dat de Mexicaan na één seizoen in dienst van PSV zijn marktwaarde bijna verdrievoudigd heeft (van acht miljoen naar 22 miljoen, red.). 'Tijdens het WK speelt Lozano niet alleen voor de eer van zijn land. Een goed WK kan ervoor zorgen dat hij een interessante optie voor topclubs wordt', schrijft het medium. Lozano werd tijdens de voorbije weken al gelinkt aan Valencia, Everton en Villarreal.