Update: PSV sluit fandag af met wedstrijd tegen nummer vier van Spanje

Update: PSV sluit fandag af met wedstrijd tegen nummer vier van Spanje

02-07-2018 11:10
86

PSV is achter de schermen druk bezig met de voorbereiding op het volgend seizoen. De landskampioen wil aan het slot van de jaarlijkse fandag een 'topduel' organiseren in het Philips Stadion.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De club hoopt aan het einde van juli uit te pakken met een grote wedstrijd in het eigen stadion. PSV hoopt een topteam uit Spanje te strikken voor een oefenwedstrijd. Om welke club het gaat, is niet bekend. 'Daarvoor worden op dit moment afrondende gesprekken gevoerd', schrijft het Eindhovens Dagblad.

De eerste training van PSV voor het nieuwe seizoen staat gepland op woensdag 27 juni. Op 9 juli reist de ploeg van Mark van Bommel af naar Zwitserland voor een trainingskamp, waar op 14 en 18 juli een oefenduel wordt gespeeld. Tegen wie is niet bekend. De competitie begint voor PSV op zaterdag 11 augustus met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Update 12:18 uur: PSV wil de jaarlijks fandag op 28 juli afsluiten met een oefenduel tegen Valencia, zo weet het ED. Drie jaar geleden oefende PSV ook al tegen de Spanjaarden. Drie dagen daarvoor wil PSV op het terrein van UDI'19 een wedstrijd afwerken tegen het Griekse Olympiakos. 

Update 02/07: PSV heeft bevestigd in de voorbereiding een oefenwedstrijd te spelen tegen het Spaanse Valencia. Op 28 juli is de fandag van de Eindhovenaren. Als afsluiting van die dag wordt een oefenduel gespeeld tegen de nummer vier van Spanje. Het duel begint om 19.00 uur.