Duplan lonkt naar contract: 'Ik ben Rotterdammer en dit is een hele mooie club'

Duplan lonkt naar contract: 'Ik ben Rotterdammer en dit is een hele mooie club'

06-07-2018 13:16
33

Het is niet uitgesloten dat Edouard Duplan komend seizoen met Sparta in de Keuken Kampioen Divisie speelt. De Fransman traint sinds vorige week mee.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de clubloze Duplan alleen zijn conditie op peil zou houden op Het Kasteel, maar een contract is niet uitgesloten. Dat vertelt hij aan RTV Rijnmond. "We zijn nog niet aan het onderhandelen", zegt Duplan. "De deal was vooral dat ik mee zou trainen. Maar je weet hoe het gaat, dit kan zomaar tot iets leiden. Maar zo ver ben ik nog niet met mijn gedachten, ik wil eerst gewoon zien hoe het loopt."

Duplan speede afgelopen seizoen bij ADO Den Haag, waar zijn contract niet werd verlengd. In Nederland kwam hij eerder uit voor RBC, FC Utrecht én Sparta. "Het is fijn om terug te zijn bij Sparta. Ik ken nog heel veel mensen hier uit de voetballerij en dat geeft mij een warm gevoel", zegt hij. "Ik vind het heel leuk dat de trainer mij de mogelijkheid gaf om mee te trainen. Ik ben eigenlijk ook een Rotterdammer en dit is een hele mooie club."