Cocu: 'Kan me voorstellen dat mensen verbaasd zijn, maar zo vreemd is het niet'

Cocu: 'Kan me voorstellen dat mensen verbaasd zijn, maar zo vreemd is het niet'

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 07:16wo 11-07-2018 om 07:16

Phillip Cocu heeft zijn stap naar Fenerbahçe niet gemaakt om er financieel beter van te worden. Dat stelt de oefenmeester in gesprek met Voetbal International.

"‘Natuurlijk wordt er bij een contract over geld gesproken, dat is bij PSV niet anders. Maar ik jaag het grote geld niet achterna. Dat heb ik nooit gedaan", stelt Cocu. "Ik heb in de eerste gesprekken alleen voetbalinhoudelijk gesproken, want daar gaat het mij om. Over geld is zelfs tot het allerlaatste moment überhaupt niet gesproken."

Dat er mensen zijn die daar een andere mening over hebben, vindt Cocu niet zo belangrijk. "Ik kan me ook voorstellen dat mensen verbaasd zijn: Waarom zet je nu uitgerekend deze stap? Maar als je er langer over nadenkt, is het echt niet zo vreemd", vindt Cocu. "Fenerbahçe is een gigantisch grote club. Ze vertegenwoordigen acht à negen sporten. Het is hectisch, er is heel veel sfeer in het stadion. Ik heb hier een paar keer mogen spelen, en dat was zeer indrukwekkend. En ik speel hier om de prijzen, dat vind ik een grote pre."

Poll

Gaat Cocu slagen in Turkije?

(8650 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws