Drenthe haalt Spaanse media met Sparta-rentree: 'Ik voel me als een Spaanse stier'

Drenthe haalt Spaanse media met Sparta-rentree: 'Ik voel me als een Spaanse stier'

Gepubliceerd: zondag 22 juli 2018 om 07:44zo 22-07-2018 om 07:44

Dat Royston Drenthe deze zomer is teruggekeerd in het profvoetbal en in de Keuken Kampioen Divisie aan de slag gaat, is ook de Spaanse media niet ontgaan. De 31-jarige Rotterdammer gaf zaterdagavond een radio-interview aan Cadena SER over zijn rentree in het shirt van Sparta.

De enkelvoudig Oranje-international zat sinds 2016 zonder club en timmerde als rapper Roya2Faces aan de weg in de muziekindustrie, maar kon de verleiding van de bal niet weerstaan. "Ik ben blij dat ik weer voetballer ben. Bovendien speel ik bij Sparta bij wijze van spreken in mijn achtertuin", wordt de linkspoot geciteerd door AS. Drenthe barst nog steeds van de ambitie. "Ik voel me fysiek sterk, net een Spaanse stier. Ik heb voor één seizoen getekend, maar ik hoop dat er meer in zit."

Drenthe laat weten dat hij geleerd heeft van zijn tijd bij Real Madrid, waar hij vijf jaar lang onder contract stond en vooral geld heeft uitgegeven. "Ik wist nergens wat vanaf en iedereen kon mij voor de gek houden. Als iemand mij vroeg om in een bedrijf te investeren, dan tekende ik zonder na te denken. Nu ben ik volwassen en heb ik twee kinderen." De Rotterdammer heeft ook buiten het veld nog genoeg plannen. "Ik train 's ochtends en ik maak 's middags muziek. En ik wil ook nog een restaurant openen in Madrid. Maar het is daar erg vol, dus ik moet nog een goede plek uitzoeken."

Lees ook: Drenthe is terug: "Ik kwam bij Sparta niet binnen als Dikkertje Dap"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verwacht jij dat Drenthe het goed gaat doen?

(6735 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws