Ik heb gezegd dat Feyenoord één wordt, Ajax twee en PSV drie

"Ik heb gezegd dat Feyenoord één wordt, Ajax twee en PSV drie"

Gepubliceerd: zondag 29 juli 2018 om 16:38zo 29-07-2018 om 16:38

Mario Been denkt niet dat 'zijn' Feyenoord dit seizoen kampioen wordt. De voormalig speler en trainer van de Rotterdamse topclub voorspelt dat aartsrivaal Ajax aan de haal gaat met de landstitel. 

"Op dit moment denk ik Ajax. Dat is gebaseerd op de wedstrijd die ik van de week heb gezien tegen Sturm Graz. Dat vond ik erg goed, ze hebben veel kansen gecreëerd", werd Been zondag geciteerd door RTV Rijnmond. "Dat geeft wel aan hoeveel kwaliteit er in de selectie aanwezig is en hoe breed de selectie is."

Rob Jacobs, tevens voormalig trainer in De Kuip, denkt wél dat Feyenoord de titel pakt. "Ik heb gezegd dat Feyenoord één wordt, Ajax twee en PSV drie."

Vilhena
Als het aan Been ligt, wordt Tonny Vilhena de nieuwe captain van Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst moet nog een opvolger van de vertrokken Karim El Ahmadi benoemen. "Ik denk dat je een keuze moet maken voor een speler die bijna altijd gaat spelen. Als je dan in dit elftal gaat kijken, kom je misschien uit op Vilhena. Hij is nog vrij jong, maar wel al een paar jaar aanwezig in het elftal. Ik denk aan Vilhena, ook omdat het hem dan een bepaalde status geeft."

Lees ook: Feyenoord sluit voorbereiding af met mooie goals én zege: Levante verslagen

Poll

Moet Vilhena captain worden?

(4460 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws