Bijlow had slechte nacht na flinke nederlaag: 'Je speelt de wedstrijd weer af'

Bijlow had slechte nacht na flinke nederlaag: 'Je speelt de wedstrijd weer af'

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 13:24vr 10-08-2018 om 13:24

De harde nederlaag van Feyenoord op bezoek bij AS Trencin (4-0) in de voorronde van de Europa League is hard aangekomen. Keeper Justin Bijlow erkent een onrustige nacht achter de rug te hebben.

"Je speelt de wedstrijd weer in je hoofd af en ik denk dat ik net als velen anderen moeilijk in slaap ben gekomen", zo vertelt de goalie tegenover de camera van Feyenoord TV. "De wedstrijd van gisteren is gespeeld, zondag wacht weer de volgende wedstrijd. Daar willen we gewoon goed voor de dag komen en er alles aan doen dat we gewoon drie punten mee naar huis nemen."

Volgens Bijlow, die zelf meedeelde in de malaise door bij de 2-0 in de fout te gaan, werkte het zwakke begin van Feyenoord tegen Trencin niet mee. "We zijn achter de feiten aan blijven lopen en niet meer in ons spel gekomen. Trencin heeft het goed gedaan, maar denk dat het vooral van ons heel matig was", verklaart hij.

Zondag begint Feyenoord de competitie met een uitduel tegen De Graafschap. "Een kleine teleurstelling moet er nog zijn van gisteren, maar zondag is weer belangrijk en de knop moet omgezet worden."

Poll

Heeft Feyenoord nog kans om Trencin uit te schakelen?

(12641 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws