Van Peppen hoopt op 'LinkedIn-transfer': 'Laat de voorstellen maar komen'

Van Peppen hoopt op 'LinkedIn-transfer': 'Laat de voorstellen maar komen'

24-08-2018 15:23
34

In navolging van onder meer Demy de Zeeuw en Theo Zwarthoed gaat ook Ard van Peppen via LinkedIn op zoek naar een nieuwe club. Hij plaatste deze week een filmpje met zijn hoogtepunten op het sociale netwerk.

Van Peppen hoopt in de komende weken een nieuwe club te vinden. 'Ik ben benieuwd: levert deze video van mijn recente highlights nog een mooie transfer op?', laat hij weten. 'Laat het delen van de video en de voorstellen maar komen... Alvast bedankt!' Na één dag staat de teller op 360 likes en tientallen reacties.

Deze zomer liep het contract van Van Peppen bij Roda JC na vijf seizoenen af. De 33-jarige linksback denkt nog lang niet aan stoppen, al is de herfst van zijn carrière aangebroken. De oud-speler van Excelsior, De Graafschap, RKC Waalwijk en Roda hoopt op een buitenlands avontuur.

Van Peppen schermde onlangs met belangstelling van de Luxemburgse kampioen F91 Dudelange, maar die optie schoot hij af. Dudelange is overigens op weg naar de groepsfase van de Europa League, na de 2-0 zege op CFR Cluj donderdagavond.