Real-speler opgelucht door vertrek Zidane: 'Voelde frustratie en wrok naar hem'

Real-speler opgelucht door vertrek Zidane: 'Voelde frustratie en wrok naar hem'

06-09-2018 12:57
15

Dani Ceballos beleefde een teleurstellend debuutseizoen bij Real Madrid. De 22-jarige middenvelder kwam voor 16,5 miljoen euro over van Real Betis, maar trainer Zinedine Zidane zag hem nauwelijks staan.

Ceballos hoopt op meer kansen onder Julen Lopetegui, de opvolger van de Fransman. "Gedurende het seizoen voelde ik frustratie en wrok richting Zidane", laat de Spanjaard weten aan Marca. "Op een gegeven moment was zowel Toni Kroos als Luka Modric geblesseerd, maar hij koos er voor om de manier van spelen aan te passen en andere spelers in te brengen."

Wedden

Meer odds

"Dat steekt en doet pijn", vervolgt Ceballos. "We stonden vijftien punten achter op FC Barcelona en hadden alleen de Champions League nog, maar ik kwam niet in zijn plannen voor." Voor het komende seizoen is hij een stuk positiever. "De speelstijl is nu anders, we hebben meer de bal. Vorig seizen was geen goed jaar voor mij, maar ik ben er wel volwassen door geworden."

Ceballos kwam deze jaargang in de eerste drie competitieduels twee keer in actie. Hij stond één keer in de basis. In het duel met Atlético Madrid om de Europese Supercup was hij invaller.