'Harde les' voor AEK in Amsterdam: 'Zo'n begin... Geen excuses voor'

'Harde les' voor AEK in Amsterdam: 'Zo'n begin... Geen excuses voor'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 10:14do 20-09-2018 om 10:14

Marinos Ouzounidis kon niet anders dan bittere conclusies trekken na de 3-0 nederlaag Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Volgens de trainer van AEK Athene was de wedstrijd eigenlijk direct gelopen na de openingstreffer van Nicolas Tagliafico.

Volgens Ouzounidis was er na de 1-0 voor Ajax weinig geloof bij zijn spelers. "Dat is bijzonder spijtig. Deze mindset zullen we echt moeten veranderen", liet de 49-jarige Griek na afloop van de wedstrijd weten voor de camera's van Cosmote Sport, geciteerd door SDNA. Ouzounidis spreekt van een 'harde les' voor zijn elftal. "We moeten met meer overtuiging spelen, ook als we een goal tegen krijgen. Wanneer je stopt met voetballen, word je direct afgestraft."

De Griekse landskampioen kon Ajax voor rust nog redelijk bijbenen en ging rusten met een 0-0 stand. "We begonnen angstig, maar we werden gaandeweg de eerste helft steeds beter en we kregen een paar prima kansen. Maar dat je zo aan de tweede helft begint (Tagliafico scoorde in de eerste minuut na rust, red.)… Daar zijn geen excuses voor."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws