Nijland over Padt-consternatie: 'Wat we ook bedenken, het zal niet snel goed zijn'

Nijland over Padt-consternatie: 'Wat we ook bedenken, het zal niet snel goed zijn'

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 12:37ma 24-09-2018 om 12:37

FC Groningen-directeur Hans Nijland vindt de onstane commotie rond aanvoerder Sergio Padt 'hartstikke waardeloos' en 'bijzonder vervelend'. De doelman werd zondag opgepakt, nadat hij in de trein agressief gedrag had vertoond. 

"Wat er ook is voorgevallen, op deze manier willen wij hoe dan ook natuurlijk niet in de publiciteit komen. Nogmaals, het is hartstikke waardeloos. Sportief hebben wij al zorgen genoeg", zegt Nijland maandagmiddag tegen Dagblad van het Noorden"In de wedstrijd tegen AZ hebben we naast de nederlaag ook nog eens twee rode kaarten gekregen. Dit komt er vervolgens overheen. Hier zit niemand op te wachten."

Over een straf voor Padt wil en kan Nijland nog niets zeggen. "Maar wat wij ook bedenken, het zal niet snel goed zijn. Als we een lichte straf uitvaardigen, is het niet goed. Als wij met een zware straf komen, is het niet goed. En als we geen straf opleggen, is het ook niet goed."

"Kortom, het is heel lastig. Ik kan je een ding zeggen: over dit soort voorvallen worden in managementboeken geen hoofdstukken geschreven."

Lees ook: 'Padt nog steeds in de cel; doelman verdacht van geweldpleging'

Poll

Kan Padt nog aanvoerder blijven bij FC Groningen?

(1540 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws