'Neymar vertelde ons dat hij bij Real Madrid wou blijven. Toen werd hij gejonast'

'Neymar vertelde ons dat hij bij Real Madrid wou blijven. Toen werd hij gejonast'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 22:23di 09-10-2018 om 22:23

Neymar wordt al sinds zijn recordtransfer naar Paris Saint-Germain gelinkt aan een vertrek naar Real Madrid. De Braziliaan was als veertienjarige jeugdspeler echter al dichtbij een transfer naar De Koninklijke, onthult Dani Carvajal.

De nu 26-jarige rechtsback weet nog dat Neymar in 2006 meetrainde in Madrid en een oefenwedstrijd speelde. "Ik kan het me nog goed herinneren. Neymar vertelde ons dat hij van plan was om te blijven. Toen begonnen we allemaal te juichen en hebben we hem gejonast", vertelt Carvajal aan Libero Magazine. Waarom het toenmalige wonderkind uiteindelijk toch bij Santos bleef, laat de verdediger echter in het midden.

Carvajal kreeg ook vragen over de verkiezing van de Ballon d'Or. Organisator France Football heeft maandag de dertig genomineerden bekendgemaakt en de favoriet van de rechtsback behoort tot de uitverkorenen. "Luka Modric vertegenwoordigt de essentie van het voetbal", vertelt Carvajal over zijn Kroatische teamgenoot, die onlangs al door de UEFA werd verkozen tot voetballer van het jaar. "Andrés Iniesta had hem ook verdiend, maar helaas heeft hij nooit gewonnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws