Ik verwacht dat we dit seizoen minimaal als derde eindigen in de Eredivisie

"Ik verwacht dat we dit seizoen minimaal als derde eindigen in de Eredivisie"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 16:48wo 10-10-2018 om 16:48

Ajax-back Noussair Mazraoui is de meest onderschatte speler van de Eredivisie. Dat stelt AZ'er Teun Koopmeiners. Hij vindt Hakim Ziyech de beste speler in Nederland.

Koopmeiners speelde vorige week zondag tegen Mazraoui, die al het hele seizoen een goede indruk maakt op de middenvelder van AZ. "Noussair Mazraoui wordt bij Ajax nog niet genoemd in het rijtje met sterren, maar ik heb in de jeugd vaak tegen hem gespeeld en hij is écht heel goed", zegt Koopmeiners tegen Voetbal International.

Ziyech is volgens hem de beste die rondloopt in de Eredivisie. "Vreemd dat hij nog in Nederland voetbalt. Iedereen had toch wel verwacht dat hij dit jaar de stap naar het buitenland zou gaan maken."

Van het huidige seizoen met AZ heeft Koopmeiners hoge verwachtingen. "Ik verwacht dat we dit seizoen minimaal als derde eindigen in de Eredivisie. Daarvoor zullen we in ieder geval één traditionele topclub onder ons moeten houden, ja. Dat we al heel lang geen topwedstrijd meer hebben gewonnen, is wel een dingetje. In de kleedkamer zijn wij daar echter niet zo mee bezig als de media; het is meer iets van buitenaf."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws