'Bayern München in crisis: halve kleedkamer keert zich tegen Kovac'

'Bayern München in crisis: halve kleedkamer keert zich tegen Kovac'

13-10-2018 16:27
20

De interlandperiode zorgt ervoor dat de druk even van de ketel is, maar Niko Kovac ligt nog steeds onder vuur bij Bayern München. Een deel van de selectie ziet het niet zitten in de Kroatische trainer.

Dat meldt ESPN zaterdag. Het medium heeft vanuit meerdere hoeken vernomen dat er onvrede heerst in de kleedkamer van Bayern. Dat zou opvallend genoeg los staan van de slechte resultaten. De Duitse recordkampioen wacht al vier wedstrijden op een overwinning, maar al vóór die sportieve crisis twijfelden veel spelers over Kovac.

Vooral de routiniers in de Bayern-selectie zijn niet tevreden over het werk van de nieuwe trainer. Zo maakte James Rodriguez er afgelopen week geen geheim van dat hij niet gelukkig is met de keuzes van Kovac, terwijl de Kroaat óók kwaad bloed zou hebben gezet bij een aantal jonge spelers. Zij voelen zich gepasseerd, omdat Kovac in belangrijke wedstrijden altijd voor routine kiest.

Bayern München won drie weken geleden voor het laatst een wedstrijd. Sinds de zege op Schalke 04 verloor de ploeg van Kovac van Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach en werd het gelijk tegen FC Augsburg en Ajax.