Aflopend contract in Den Haag: 'Misschien ideaal moment voor buitenland'

Aflopend contract in Den Haag: 'Misschien ideaal moment voor buitenland'

Gepubliceerd: maandag 15 oktober 2018 om 17:50ma 15-10-2018 om 17:50

Het is komende zomer voor Erik Falkenburg wellicht een ideaal moment om voor de eerste keer in zijn loopbaan in het buitenland aan de slag te gaan. Dat zegt de dertigjarige middenvelder van ADO Den Haag in gesprek met Voetbal International. Het contract van Falkenburg loopt in juni af. 

"Wat mijn doelen nog zijn? Ik kan het je echt niet vertellen. Ik heb het nu prima naar mijn zin bij ADO, maar aan de andere kant is dit misschien wel het ideale moment om toch nog een keer een stap te maken naar het buitenland", aldus de oud-speler van onder meer Willem II, NAC Breda en AZ. 

"Mijn vrouw is bijna klaar met haar studie, we hebben nog geen kinderen. Al moet ik eerlijk zeggen dat we daar thuis niet echt over praten. Daar krijgen we stress van, haha. Bovendien: ik kan wel roepen dat ik naar het buitenland wil, maar daar ben ik dus al twee keer wezen kijken, en twee keer zat ik na drie dagen weer thuis."

"Een avontuur in de zandbak is ook niks voor mij", stelt Falkenburg. "We zijn nu net een beetje geland. We zijn getrouwd en hebben een huis gekocht op de plek waar we altijd willen blijven wonen. Maar hoe de wereld in april of mei eruitziet, dat zien we dan wel weer."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws