'Barcelona maakt zich grote zorgen: nieuwkomer depressief door geringe speeltijd'

'Barcelona maakt zich grote zorgen: nieuwkomer depressief door geringe speeltijd'

03-11-2018 12:26
35

FC Barcelona-aanvaller Malcom lijkt zwaar te lijden onder zijn bijrol in Camp Nou. Volgens Mundo Deportivo kampt de 21-jarige Braziliaan zelfs met een depressie.

De buitenspeler kwam afgelopen zomer voor veertig miljoen euro over van het Franse Bordeaux, maar kwam sindsdien niet verder dan 25 speelminuten. Mundo Deportivo schrijft dat de club zich grote zorgen maakt om de mentale gemoedstoestand van Malcom, die naar verluidt 'emotioneel diep gezonken' is.

In sportief opzicht lijkt er weinig perspectief voor de Braziliaan. Malcom is, ondanks de afwezigheid van de geblesseerde Lionel Messi, buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het uitduel met Rayo Vallecano van zaterdagavond. De vleugelaanvaller lijkt dan ook niet in de plannen van trainer Ernesto Valverde voor te komen en moet wellicht denken aan een winterse transfer. Onlangs werd hij nog gelinkt aan Arsenal, Tottenham Hotspur en Internazionale. Tottenham zou zelfs bereid zijn om Malcom voor vijftig miljoen euro te verlossen van zijn bijrol in Catalonië.