'Raiola dwingt in onderhandelingen met Milan topsalaris af voor Ibrahimovic'

'Raiola dwingt in onderhandelingen met Milan topsalaris af voor Ibrahimovic'

22-11-2018 15:18
19

De kans wordt steeds groter dat Zlatan Ibrahimovic het seizoen afmaakt bij AC Milan. In Italië ligt een lucratief contract klaar voor de 37-jarige spits.

Deze week pakten Italiaanse media uit met het nieuws dat Ibrahimovic een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Milan. Inmiddels zijn de voorwaarden ook uitgelekt. Volgens het Italiaanse Mediaset, dat dicht op het vuur zit bij de Rossoneri, gaat Ibrahimovic de komende zes maanden 2,2 miljoen euro opstrijken. Dat heeft zaakwaarnemer Mino Raiola afgedwongen.

Ibrahimovic staat nog een jaar onder contract bij LA Galaxy, maar het reguliere seizoen in de Major League Soccer is al een paar weken voorbij. Het lijkt erop dat Milan het Galaxy-contract van de Zweed afkoopt en hem dus niet zal huren. Onduidelijk is of in zijn contract een optie voor een extra jaar is opgenomen. Daar werd in Italië wel druk over gespeculeerd.

Het stroef draaiende Milan bezet op dit moment de vijfde plaats in de Serie A en ziet in Ibrahimovic nog altijd een speler die het verschil kan maken. Tussen 2010 en 2012 was de spits goed voor 42 competitiegoals in San Siro.