Memphis op de hak genomen met parodie: 'Zit gretig op een DM van hem te wachten'

Memphis op de hak genomen met parodie: 'Zit gretig op een DM van hem te wachten'

Gepubliceerd: vrijdag 30 november 2018 om 15:32vr 30-11-2018 om 15:32

Laatste update: vrijdag 30 november 2018 om 15:49vr 30-11-2018 om 15:49

Charles Dunne ging woensdag viral met zijn parodie op de freestyle rap van Memphis Depay. De verdediger van Motherwell wacht wel nog altijd op een berichtje van de Nederlandse aanvaller, zo zegt hij in gesprek met VICE Sports.

Memphis postte een veelbesproken video toen hij de grens van vijf miljoen volgers op Instagram had bereikt. Woensdag reageerde voetballer Dunne, artiestennaam Chilli D, met een hilarische parodie. "Toen het mediateam van Motherwell met het idee kwam om er een remix op te maken twijfelde ik eerst even, maar daarna dacht ik: waarom ook niet? Het mediateam heeft de songtekst geschreven, en daar heb ik een beetje Chilli D aan toegevoegd. Hij is echt tof geworden", zegt Dunne tegen VICE Sports

Wat hij vindt van Memphis' video? "Echt heel goed, maar ik had die enorme sigaar zelf denk ik achterwege gelaten. Als voetballer kun je beter niet laten zien dat je graag sigaren rookt", aldus Dunne, die in plaats van een sigaar een bellenblaas gebruikte. "Ja precies, bubbels man. Keihard, toch?"

Chilli D kreeg lovende reacties. "Het was een gekkenhuis, mensen houden ervan. Ik ben vooral blij dat het mediateam van Motherwell hierdoor ook positief in het nieuws komt. Ze hebben altijd geweldige ideeën en zorgen voor positieve aandacht voor onze club. Ze leveren echt kwaliteit, niets anders."

Memphis zelf heeft nog niet gereageerd op de ludieke video. "Nog niet man, ik zit echt gretig te wachten op zijn DM op Instagram. Ik wil samen een remix maken. Hoe mooi zou dat zijn?" Dunne hoopte de grens van vijfduizend Instagram-volgers te halen met de parodie. Dat is gelukt: inmiddels heeft hij 7300 volgers. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws