Vermeulen komt terug op Dolberg-discussie met Ten Hag: 'De feiten geven me gelijk'

Vermeulen komt terug op Dolberg-discussie met Ten Hag: 'De feiten geven me gelijk'

17-12-2018 22:15
59

NOS-commentator Arno Vermeulen was het zondagmiddag na de wedstrijd tussen Ajax en De Graafschap oneens met trainer Erik ten Hag over het spel van Kasper Dolberg. Vermeulen zag Dolberg kwam niet tot scoren tijdens de 8-0 zege op de Superboeren en komt maandag terug op zijn discussie met Ten Hag.

Toen de commentator dit gegeven aan Ten Hag voorlegde, reageerde de Ajax-trainer gepikeerd: de Tukker liet weten dat hij Dolberg wél goed vond spelen. "Hij heeft altijd het idee dat hij het een beetje moet verkopen: het is altijd nóg veel beter dan wij al vinden", laat Vermeulen maandag weten bij de NOS Voetbalpodcast. "Hij kan toch ook zeggen: hij komt net terug van een blessure en hij draait nog niet zo geweldig."

"Ik benoem dat ze goed gespeeld hebben en dan haal ik haal er één ding uit: de enige dissonant was Dolberg", vervolgt Vermeulen, die zich beroept op de statistieken van de Deen. "De feiten geven me volkomen gelijk: Dolberg heeft in negentig minuten niet één keer op goal geschoten, hij had steeds balverlies en hij kwam gewoon totaal niet uit de verf. En als je dan Tadic en Ziyech ziet... Die hadden ook geen ruimte, maar ze speelden geweldig!"

No Poll