Update: Van La Parra ruilt Huddersfield in voor nummer vijf van Championship

Update: Van La Parra ruilt Huddersfield in voor nummer vijf van Championship

Gepubliceerd: maandag 31 december 2018 om 16:22ma 31-12-2018 om 16:22

Laatste update: vrijdag 4 januari 2019 om 11:50vr 04-01-2019 om 11:50

Middlesbrough is van plan Rajiv van La Parra in januari weg te halen bij Huddersfield Town. De Nederlander heeft al sinds oktober niet meer in de basis gestaan bij de laagvlieger uit de Premier League.

Volgens The Sun hoopt Middlesbrough met het aantrekken van Van La Parra de kans op promotie naar de Premier League te vergroten. Boro staat momenteel op de zesde plek in het Championship.

Aangezien Van La Parra geen vaste waarde is bij de huidige nummer 19 van de Premier League, lijkt de wens van Middlesbrough realistisch. Vorig seizoen promoveerde de oud-speler van sc Heerenveen met Huddersfield naar het hoogste niveau van Engeland. Hij was toen een vaste waarde, maar dit seizoen staat de teller op slechts vijf basisplaatsen.

Afgelopen zomer zou Middlesbrough ook al interesse hebben gehad om Van La Parra te huren, maar zover kwam het toen niet.

Update 27/12, 11:07 uur: Het lijkt een kwestie van tijd voor Rajiv van La Parra de overstap maakt naar Middlesbrough. 'Bronnen' melden aan Sky Sports dat de Nederlandse buitenspeler alleen nog een medische keuring hoeft te doorstaan om op huurbasis over te kunnen stappen naar de ploeg uit het Championship. Van La Parra staat onder contract bij Huddersfield Town, maar komt nauwelijks aan spelen toe. 

Update 31/12 16.22 uur: De overstap van Van La Parra naar Middlesbrough is rond. De 27-jarige vleugelaanvaller word tot het einde van het seizoen gehuurd van Huddersfield. Dit seizoen kwam Van La Parra slechts vijf keer in actie namens The Terriers. Z'n laatste speelminuten maakte hij in oktober. Middlesbrough staat momenteel op de vijfde plek in het Championship. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws