Afscheid van ADO op deadline day: Het was niet de bedoeling om weg te gaan

Afscheid van ADO op deadline day: "Het was niet de bedoeling om weg te gaan"

Gepubliceerd: vrijdag 1 februari 2019 om 13:24vr 01-02-2019 om 13:24

Laatste update: vrijdag 1 februari 2019 om 13:37vr 01-02-2019 om 13:37

Nick Kuipers had éigenlijk helemaal niet de intentie om bij ADO Den Haag te vertrekken. Toch maakte de verdediger op deadline day de overstap naar FC Emmen. In Drenthe hoopt Kuipers de komende maanden minuten te maken. 

Kuipers werd donderdag de vijfde en laatste winteraanwinst van Emmen. "Het was niet de bedoeling om weg te gaan, behalve als er iets interessants langs zou komen. Bij ADO had ik niet het gevoel dat ik kans maakte op een basisplaats. En toen kwam FC Emmen voorbij. Je merkt aan alles dat de club sinds dit seizoen enorm leeft. Ik wil graag helpen om deze ploeg in de Eredivisie te houden", vertelt hij aan Dagblad van het Noorden. 

Bij Emmen treft Kuipers een goede bekende. Met Sven Braken, die gehuurd wordt van NEC, speelde de verdediger eerder samen bij MVV. "Sven is een supergoeie jongen, die ik van tevoren natuurlijk even heb gebeld. In onze tijd bij MVV hebben we ook vaak tegen FC Emmen gespeeld. Laat ik het zo zeggen: toen was het hier qua entourage nog heel anders. Maar de positiviteit rondom de club is voelbaar. Daarom ben ik hier."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws