Boodschap voor Koeman: Terugkeren in Oranje is één van mijn doelstellingen

Boodschap voor Koeman: "Terugkeren in Oranje is één van mijn doelstellingen"

06-02-2019 20:42 Laatste update: 20:56
29

Jetro Willems heeft niet iedere week een basisplaats bij Eintracht Frankfurt, maar hoopt snel weer in aanmerking te komen voor het Nederlands elftal. Dat laat hij weten aan het videokanaal van de Bundesliga.

Sinds de aanstelling van bondscoach Ronald Koeman, precies een jaar geleden, werd Willems niet meer uitgenodigd voor het Nederlands elftal. De linksback heeft echter zijn zinnen gezet op een rentree. "Terugkeren in Oranje is één van mijn doelstellingen", zegt de 22-voudig international.

"Misschien dat hij (Koeman, red.) Eintracht Frankfurt niet echt bekijkt. Het is natuurlijk geen FC Barcelona, Liverpool of PSV, waar de andere jongens spelen. Maar het maakt niet uit. We zullen zien." Met een brede glimlach: "Kwaliteit kun je niet missen, dat is wat ik altijd zeg."

Willems is in Duitsland niet verzekerd van een basisplek. "Hoe tevreden ik ben? Dat is een lastige vraag, omdat ik niet veel speel. Ik had de kans om de club te verlaten, maar de club wilde me niet kwijt en het was denk ik niet het juiste moment voor mij. Uiteindelijk ben ik wel gelukkig."