Odegaard licht tipje van de sluier op: 'Eerst sowieso terug om te praten'

Odegaard licht tipje van de sluier op: 'Eerst sowieso terug om te praten'

01-03-2019 20:37
36

Martin Odegaard geeft zijn droom om door te breken bij Real Madrid niet op. De twintigjarige Noor, die is verhuurd aan Vitesse, blijft hopen op een kans in het Estadio Santiago Bernabéu. Tot dusver speelde hij pas twee duels in de hoofdmacht van de Koninklijke.

Odegaard, die een contract tot medio 2021 heeft in de Spaanse hoofdstad, weet nog niet hoe zijn toekomst eruit ziet. "Soms is dat moeilijk ja. Eerst ga ik sowieso terug en dan praten we. We zien wel. Feit is dat ik het hier goed naar mijn zin heb", zegt de aanvallende middenvelder tegen Omroep Gelderland.

Wedden

Meer odds

Odegaard streek afgelopen zomer neer bij Vitesse, nadat hij afzag van nog een jaar bij sc Heerenveen. Het toptalent voelt zich steeds beter in Arnhem en drukt steeds vaker zijn stempel op het spel van de ploeg van coach Leonid Slutsky. "Ik ben blij hier te zijn. We hebben een fijne groep en ik kan me hier ontwikkelen omdat ik veel speel in een goed team met verschillende kwaliteiten."

Doorgaans speelt Odegaard vanaf rechts, sinds kort in een 4-4-2 systeem. "Ik houd ervan om te zwerven. Naar binnen te komen. In die rol voel ik me goed", besluit hij.