'Trotse' Rosario: 'Zij zijn heel belangrijk voor mij, ze zijn mijn kracht'

'Trotse' Rosario: 'Zij zijn heel belangrijk voor mij, ze zijn mijn kracht'

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 19:33wo 13-03-2019 om 19:33

Pablo Rosario vindt het vooral voor zijn familie mooi dat hij zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw en verbeterd contract bij PSV. 22-jarige middenvelder kwam tweeënhalfjaar geleden over van Almere City FC en is dit seizoen basisspeler bij de Eredivisie-koploper.

"Het maakt mij trots dat ik mijn familie trots kan maken", reageert Rosario op de clubsite op zijn contractverlenging tot medio 2023. "Zij zijn heel belangrijk voor mij. Ze zijn mijn kracht. Af en toe blik ik met ze terug op oudere mooie beelden bij PSV. Dan zie je pas goed hoe snel het allemaal is gegaan. Ik vind het heel mooi dat PSV vertrouwen in mij heeft. Dat wil ik graag terugbetalen."

Technisch manager John de Jong van PSV noemt Rosario 'een voorbeeld voor veel jeugdspelers. "Mede door zijn mentaliteit en vastberadenheid heeft Pablo deze verlenging en een prominente plaats in het eerste afgedwongen. Met reële stappen via onder andere Jong PSV is hij uitgegroeid tot Oranje-international. Dat geeft ons een ontzettend trots gevoel."

Poll

Vormen Rosario, Sadilek en Ihattaren het ideale PSV-middenveld?

(1531 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws