Lovende Zlatan in Amerika: Dit is het Ajax dat we allemaal willen zien

Lovende Zlatan in Amerika: "Dit is het Ajax dat we allemaal willen zien"

Gepubliceerd: zaterdag 16 maart 2019 om 08:29za 16-03-2019 om 08:29

Zlatan Ibrahimovic laat in gesprek met Voetbal International weten uit te kijken naar de wedstrijd tussen Juventus en Ajax in de kwartfinales van de Champions League. Zlatan (37) speelde in zijn carrière voor beide ploegen.

De Zweedse spits van LA Galaxy zegt dat Ajax het 'fantastisch' heeft gedaan tegen Real Madrid. "Ik ben echt heel blij voor de iedereen binnen de club en voor de fans. Dit is het Ajax dat we allemaal willen zien: een ploeg die speelt met lef en kwaliteit, met veel jongens uit de eigen opleiding", vertelt hij aan VI.

Zlatan speelde drie seizoenen voor Ajax en een voor Juventus. Wie er in zijn ogen moet winnen, wordt niet duidelijk. "Ik beschouw Ajax en Juventus allebei als mijn clubs. Dus wie er ook gaat winnen, ik heb met deze kwartfinale sowieso gewonnen."

Zlatan dwong in zijn periode bij Ajax een transfer naar Juventus af. Voor de Amsterdammers maakte de Zweed 35 doelpunten in 74 wedstrijden. Zlatan speelde na Juventus voor Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en nu dus voor LA Galaxy.

Lees ook: Endt geeft Ajax '35 procent kans': 'Als ze daar de slag winnen, zijn ze heel ver'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws