UOL: Everton-directeur Brands gaat zich met 'overtuigend bod' melden bij Ajax

UOL: Everton-directeur Brands gaat zich met 'overtuigend bod' melden bij Ajax

Gepubliceerd: vrijdag 5 april 2019 om 13:28vr 05-04-2019 om 13:28

David Neres heeft er volgens het Braziliaanse UOL Esporte een optie bij. Het Everton van directeur Marcel Brands ligt op de loer voor de aanvaller van Ajax.

Neres is bezig aan de beste periode in zijn carrière en dat blijft niet onopgemerkt. Na onder meer Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain en AC Milan wordt vrijdag Everton genoemd als serieuze gegadigde. De komst van de 22-jarige Braziliaan zou perfect passen in het beleid dat Brands voor ogen heeft: meer spelers in de leeftijd van 20 tot 25 aantrekken.

De verwachting is dat Everton een 'overtuigend bod' gaat doen op Neres, meldt UOL Esporte. Ajax wil de kersverse international van Brazilië het liefst niet kwijt, maar Marc Overmars zegt niet bij voorbaat 'nee' tegen een lucratief voorstel. Afgelopen winter wees Ajax nog wel een megabod (ongeveer 42 miljoen) van het Chinese Guangzhou Evergrande af.

Neres zou wel oren hebben naar een Everton-move. Dat is mede ingegeven door het feit dat zijn Duitse vriendin Kira Winona vanwege modellenwerk woonachtig is in Londen. Everton heeft zaakwaarnemer Giuliano Bertolucci aangesteld als tussenpersoon. Hij begeleidde eerder de transfers van Richarlison en Bernard naar Goodison Park.

Lees ook: UOL: AC Milan gaat vól voor Neres, mondelinge afspraak met Ajax-leiding

Poll

Zou Everton een goede club zijn voor Neres?

(3232 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws