Openlijke flirt met NAC Breda van routinier: Het is nu of nooit

Openlijke flirt met NAC Breda van routinier: "Het is nu of nooit"

Gepubliceerd: woensdag 10 april 2019 om 07:08wo 10-04-2019 om 07:08

Laatste update: woensdag 10 april 2019 om 08:12wo 10-04-2019 om 08:12

Ralf Seuntjens maakt er geen geheim van: hij zou komend seizoen graag aan de slag gaan bij NAC Breda. Afgelopen week werd bekend dat Seuntjens (29) aan zijn laatste weken in dienst van VVV-Venlo bezig is. Er werd geen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. 

Seuntjens hoopte op een driejarig contract in Limburg. "Het werd twee jaar, maar we zijn er niet uitgekomen op de inhoud ervan. Vier seizoenen VVV is een mooie tijd", vertelt hij in gesprek met BN DeStem. 

"Wat ik nog wil, is gewoon lekker voetballen, Dat is het voornaamste. Eredivisie, top eerste divisie; het maakt mij niet zoveel uit. Het buitenland ambieer ik ook, maar dan moet wel het hele verhaal kloppen. Ik neem geen overhaaste beslissingen."

Dat Seuntjens warme gevoelens koestert voor NAC, is geen geheim. "Ik zal niet ontkennen dat ik NAC een mooie club vind. Gezien mijn leeftijd en mijn transfervrije status, is het nu of nooit."

Contacten
"Maar het is niet zo makkelijk als het lijkt. De club heeft een nieuwe trainer en een nieuwe technisch directeur. Die begint officieel op 15 april. Dat kan dus even duren, wat heel logisch is."

Het is nog even afwachten, dus, al zijn volgens DeStem 'de eerste contacten al gelegd'. "Ik kan nog zeker drie tot vier jaar mee. Al is het maar richting de supporters: ik denk dat het gesprek met NAC er gaat komen", stelt Seuntjens. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws