PEC levert wanprestatie in Tilburg: 'Weinig zin meer in als het zo moet'

PEC levert wanprestatie in Tilburg: 'Weinig zin meer in als het zo moet'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 17:38zo 14-04-2019 om 17:38

Bram van Polen is enorm teleurgesteld over het optreden van PEC Zwolle in Tilburg op zondagmiddag. Op bezoek bij Wilem II verloor PEC met 2-0. Een goed resultaat zat er werkelijk geen moment in voor de onthutsend zwakke ploeg van trainer Jaap Stam. 

"Het was bar en boos, echt heel matig", aldus aanvoerder Van Polen voor de camera van FOX Sports"Met name de eerste helft. Toen waren we heel erg zoekende. Younes Namli en Thomas Lam vielen ook nog eens weg en toen was de chaos compleet."

"In de tweede helft kwamen we iets meer aan voetballen toe, maar het leek echt nergens op vandaag. Ik vond ons aan de bal heel slecht, de tweede ballen waren matig, we wonnen onze duels niet... Als we zo nog vier wedstrijden door moeten, heb je er weinig zin in."

"De knop moet bij effe ons wel om, vind ik. Je wilt niet dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat. Je kunt nu misschien een keer naar boven gaan kijken, maar goed, als het zo moet elke keer..."

Van Polen vond het, kortom, drie keer niks. "Als wij zo voetballen, moeten we helemaal niet aan de play-offs denken. Heb jij een aansteker? Dan kunnen we de nachtkaars aansteken."

Lees ook: Willem II dankt goudhaantje Isak tegen PEC en blijft volop meedoen voor play-offs

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws