'Architect Overmars 'maakt promotie' bij Ajax en krijgt meer verantwoordelijkheid'

'Architect Overmars 'maakt promotie' bij Ajax en krijgt meer verantwoordelijkheid'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 08:53wo 17-04-2019 om 08:53

Marc 'Buikschuiver' Overmars heeft stilletjes promotie gemaakt bij Ajax. Sinds kort is hij weer directeur voetbalzaken in de Johan Cruijff Arena. Dat meldt De Telegraaf woensdag. 

De ochtendkrant schrijft dat Overmars, eerder al directeur voetbalzaken, 'er op een gegeven moment zelf voor koos om verder te gaan als directeur spelerszaken en zich alleen bezig te houden met het aan- en verkopen van spelers en de verlenging van contracten.' 

De architect van het huidige Ajax-team heeft inmiddels weer 'promotie' gemaakt, weet De Telegraaf. Inmiddels houdt Overmars zich ook nadrukkelijk bezig met onder meer de jeugdopleiding en de scouting. Ook de vrouwentak valt nu onder zijn verantwoordelijkheid. Onlangs werd het contract van Overmars verlengd tot medio 2024. 

Lees ook: Champions League-inkomsten Ajax stijgen door succes naar bijna 100 miljoen

Overmars en collega-directeur Edwin van der Sar waren dinsdagavond in Turijn getuige van een nieuwe Europese stunt van Ajax. In Turijn werd Juventus met 2-1 verslagen. Ajax plaatste zich door die zege voor de halve finale van het toernooi. Na afloop maakte Overmars op het veld een buikschuiver. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws