Brama biedt excuses aan na Twente-huldiging: Sorry voor de mensen thuis

Brama biedt excuses aan na Twente-huldiging: "Sorry voor de mensen thuis"

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 21:56di 23-04-2019 om 21:56

Laatste update: dinsdag 23 april 2019 om 21:57di 23-04-2019 om 21:57

Wout Brama heeft met volle teugen genoten van het kampioensfeest van FC Twente. Bij de huldiging nam de aanvoerder van de Enschedese club het voortouw.

Brama zong meerdere liedjes en vermaakte daarmee de Twente-fans. "Ik ben geen zangtalent, dat hebben we wel kunnen horen", lacht hij tegenover RTV Oost. "Het publiek komt hier in groten getale, er staan tienduizenden mensen. Die wil je dan feest geven en daar hoort ook een beetje zingen bij."

Het was voor Brama gesneden koek. "Negen jaar geleden was het ook al zo en vandaag heb ik het weer gedaan", verwijst hij naar de Eredivisie-titel van 2010. "Ik denk dat mijn zangkwaliteiten sindsdien niet echt vooruit zijn gegaan, dus sorry voor de mensen thuis."

De selectie van  Twente werd dinsdagavond bij de Grolsch Veste gehuldigd voor het behalen van de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Dat gebeurde maandag, toen Twente voor een volle Veste gelijkspeelde tegen Jong AZ (0-0). Dat resultaat volstond vanwege de nederlaag van concurrent Sparta bij Jong PSV (2-0).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws