''Gebruikt' Barça ziet prijs van 50 naar 80 miljoen gaan en is klaar met Jovic'

''Gebruikt' Barça ziet prijs van 50 naar 80 miljoen gaan en is klaar met Jovic'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 21:16do 25-04-2019 om 21:16

FC Barcelona is klaar met Eintracht Frankfurt-aanvaller Luka Jovic, meldt Diario Sport. De Catalanen hebben de 21-jarige Serviër al ruim twee jaar lang op de radar, maar voelen zich 'gebruikt' door de belangenbehartigers van Jovic.

Volgens de Spaanse sportkrant jaagt de gehele Europese top op de buitenspeler, die aanvankelijk op huurbasis van Benfica naar Eintracht Frankfurt vertrok en onlangs definitief werd overgenomen. Niet alleen FC Barcelona, maar ook Real Madrid, Bayern München en Paris Saint-Germain zouden concreet geïnteresseerd zijn.

De interesse van Barça lijkt echter te zijn bekoeld, vanwege de explosief gestegen vraagprijs van Jovic. Deze is naar verluidt in korte tijd gestegen van vijftig naar tachtig miljoen euro: te gortig voor de Catalanen. Diario Sport meent dat de beleidsbepalers van FC Barcelona het gevoel krijgen dat ze gebruikt worden door het kamp-Jovic om de vraagprijs kunstmatig op te drijven. De Catalanen verleggen hun vizier daardoor naar andere spelers.

Eintracht Frankfurt betaalde onlangs zeven miljoen euro om de koopoptie in de huurovereenkomst met Benfica te lichten. Naar verwachting gaat de huidige nummer vier van de Bundesliga deze zomer nog een veelvoud van dat bedrag terugverdienen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws