'Door Overmars wordt het eenvoudiger om spelers aan te trekken bij Ajax'

'Door Overmars wordt het eenvoudiger om spelers aan te trekken bij Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 17:22wo 15-05-2019 om 17:22

Edwin van der Sar en Marc Overmars zetten alles op alles om Ajax tot een succes te maken. Dat stelt Jeroen Slop, uittredend financieel directeur van de Amsterdamse club.

Van der Sar en Overmars zijn van groot belang voor Ajax, aldus Slop. "Als je bijvoorbeeld kijkt naar de status die Edwin wereldwijd heeft... Hij moet de mensen die een selfie met hem willen maken van zich afslaan", aldus de Ajax-directeur in de Ajax Podcast. "Hij is immens populair, daar hebben we geen idee van."

"Ik weet zeker dat zijn status ook helpt om deuren open te krijgen die gesloten blijven voor een normale bestuurder", vervolgt Slop. "Op technisch gebied komen we ook makkelijker bij een andere club terecht vanwege de status van Overmars. Door hem wordt het eenvoudiger om spelers aan te trekken."

Van der Sar en Overmars werken volgens Slop keihard voor Ajax. "Er wordt wel wat van ze verwacht - en dat maken ze ook waar. Als ik hun schema's zie... Edwin stapt in het ene na het andere vliegtuig en Marc heeft zijn telefoon zo'n beetje aan zijn oor genaaid. Ze zijn echt aan het werk en schudden niet als ambassadeur een paar handjes."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws