FOX Sports verlengt contracten én strikt Van Basten: Ik heb er zin in

FOX Sports verlengt contracten én strikt Van Basten: "Ik heb er zin in"

02-06-2019 11:42
39

Marco van Basten gaat komend seizoen bij FOX Sports aan de slag: de voormalig bondscoach zal één van de vaste gezichten van het liveprogramma De Eretribune worden, maakt de betaalzender zondagochtend bekend. Arnold Bruggink en John de Wolf hebben bovendien hun contracten verlengd.

San Marco werkte tot september 2016 als assistent-bondscoach en had daarna twee jaar lang een functie bij de FIFA. De topscorer van het EK van 1988 zal het trainersbestaan echter verruilen voor een functie in Hilversum. "Ik heb er zin in. Ik denk dat De Eretribune goed bij me past door de ruimte die er is om niet alleen te kijken naar de wedstrijden, maar ook naar de ontwikkelingen en actualiteiten eromheen", laat hij weten aan zijn nieuwe werkgever. Van Basten is zondagochtend al te zien in de laatste uitzending van De Tafel van Kees.

FOX Sports gaat bovendien door met zijn huidige team van analisten. Bruggink en De Wolf volgen het voorbeeld van onder meer Hans Kraay junior, Kees Kwakman en Kenneth Perez en zullen ook komend seizoen exclusief te zien zijn bij de zender.