Ziyech én Van de Beek geopperd in Londen: 'Heeft een afkoopsom van 28 miljoen'

Ziyech én Van de Beek geopperd in Londen: 'Heeft een afkoopsom van 28 miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 13:57wo 19-06-2019 om 13:57

Tottenham Hotspur zet momenteel vol in op de komst van Real Betis-ster Giovani Lo Celso, maar mocht de Argentijn niet haalbaar blijken, dan zijn Hakim Ziyech en Donny van de Beek interessante alternatieven. Dat vindt Football London.

Betis verlangt naar verluidt 70 miljoen euro voor Lo Celso en dat lijkt wat aan de hoge kant voor Spurs, dat al ruim 500 dagen geen speler meer kocht. De kans is groot dat de verliezend Champions League-finalist op zoek moet naar spelers in een lagere prijscategorie.

Football London schuift verschillende kandidaten naar voren, waaronder Van de Beek en Ziyech. Opvallend genoeg wordt vrij stellig beweerd dat de international van Marokko een afkoopsom van 28 miljoen euro in zijn contract heeft staan. Daar is in Nederland niets van bekend. Ziyech werd eerder gelinkt aan tal van topclubs uit de Premier League.

Datzelfde geldt voor Van de Beek. De Oranje-international en Ziyech hebben met 'Dutch giants' Ajax een droomseizoen achter de rug. Ajax won de landstitel én de TOTO KNVB Beker. In de Champions League werd de halve finale bereikt. Daarin was Tottenham Hotspur nipt te sterk. 

Naast Van de Beek en Ziyech worden door Football London ook onder meer Isco (Real Madrid) en Nabil Fekir (Lyon) geopperd. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws