Medelijden voor 'beste ter wereld' Messi: 'Zelfs Tagliafico van Ajax was slecht'

Medelijden voor 'beste ter wereld' Messi: 'Zelfs Tagliafico van Ajax was slecht'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 10:46do 20-06-2019 om 10:46

Argentinië wist donderdagochtend (Nederlandse tijd) ook het tweede groepsduel op de Copa América niet te winnen. Ondanks een goal van Lionel Messi, werd het 1-1 tegen Paraguay. Piet de Visser heeft medelijden met Messi.

"Hij is de beste van de wereld, klaar", zegt De Visser bij FOX Sports. "Het doet pijn, maar ik kan het hem niet verwijten. Zijn medespelers laten hem in de steek. Argentinië heeft geen goede generatie. De verdediging waarmee Maradona kampioen werd, dat waren knapen hè. Als je de Argentijnse verdediging nu ziet... Ja, dat is niet best."

De meesterscout (84) neemt vervolgens de defensie door. "Zelfs Nicolás Tagliafico van Ajax was slecht. Gewoon slecht. Otamendi slecht, Pezzella slecht, Saravia slecht, het middenveld was slecht. Wat moet Messi dan doen? Maar ik heb er toch wel vertrouwen in dat Messi het in de laatste wedstrijden weer rechttrekt."

Met zes punten in twee groepswedstrijden is Colombia nu al winnaar van Groep B op de Copa América. Paraguay staat op twee punten, Argentinië en Qatar allebei op één. Argentinië speelt in de laatste wedstrijd tegen Qatar, Paraguay treft Colombia.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws