Veltman lovend over Ajax-aanwinsten na eerste training: Dat vind ik wel mooi

Veltman lovend over Ajax-aanwinsten na eerste training: "Dat vind ik wel mooi"

22-06-2019 16:36
88

Het nieuwe seizoen is begonnen voor een deel van de Ajax-selectie. De spelers zonder recente interlandverplichtingen, waaronder Joël Veltman, trainden zaterdag voor het eerst deze zomer. 

Veltman is blij dat alles langzaam weer op gang komt, zo zegt hij tegen Ajax TV. "De eerste training van het seizoen is voor mij persoonlijk nooit de beste training, maar dat is normaal. De vakantie is ervoor om af en toe de bal ook weg te leggen. In die zin is het ook weer een beetje wennen, iedereen even gedag zeggen."

De rechtsback van Ajax is er met zijn gezin tussenuit gegaan de afgelopen weken. "Ik ben op Curaçao en in Las Vegas geweest. Op Curaçao kom je natuurlijk veel Nederlanders tegen en Vegas word je nooit herkend, dus dat is ideaal", zegt Veltman met een glimlach. 

Bij Ajax trainden aanwinsten Lisandro Martinez, Kik Pierie en Kjell Scherpen voor het eerst mee. "Kik is een echte Nederlandse jongen, een goede gozer. Lisandro spreekt al een aardig woordje Engels, dat vind ik wel mooi. Hij verstaat bijna alles. Het is een beetje gek natuurlijk, met die andere Lisandro (Magallan, red.) erbij, maar hij helpt hem goed. En Kjell is ook een aardige gozer, zeker", aldus Veltman.