KNVB geeft ruim vierduizend tickets aan PSV voor wedstrijd om Johan Cruijff Schaal

KNVB geeft ruim vierduizend tickets aan PSV voor wedstrijd om Johan Cruijff Schaal

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 15:59di 25-06-2019 om 15:59

PSV mag op zaterdag 27 juli exact 4.639 fans meenemen naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Naast de vakken 416 en 417, normaal gesproken de uitvakken in het stadion van Ajax, krijgt de aanhang van de Eindhovenaren de beschikking over drie extra vakken.

De KNVB heeft op de eigen website bekendgemaakt dat de 4.639 PSV-fans per trein of per bus naar de wedstrijd af kunnen reizen. Toegangskaarten kosten tien euro en de verkoop wordt geregeld via de Eindhovense club zelf. Verder zijn meer dan 3.000 kaarten voor de KNVB zelf gereserveerd. Die worden deels ter beschikking gesteld aan de Johan Cruyff Foundation, deels aan partners en genodigden van de voetbalbond gegeven.

Vorig jaar waren er al vijfduizend Feyenoord-fans welkom in het Philips Stadion toen de Rotterdammers na strafschoppen van PSV wonnen. Dit jaar is er dus wederom gekozen voor een opzet waarbij de bezoekende club veel eigen fans mag meenemen. Na overleg tussen beide clubs en de lokale autoriteiten is hier overeenstemming over bereikt.

De kaartverkoop voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal was al erg populair onder Ajax-fans. Binnen vier dagen waren alle beschikbare kaarten voor Amsterdamse fans uitverkocht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws